Ελλάδα

Καιρός – Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο, αναμένονται αλλαγές από τις επόμενες ώρες

Τσουχτερό θα είναι το κρύο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/11/2023), σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου στην τηλεόραση της ΕΡΤ, το οποίο θα μετακινείται από τον βορρά προς τον νότο.

Αρχικά, όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου, αναμένονται αλλαγές στον καιρό και τις επόμενες ώρες, οι οποίες – όμως – δύσκολα θα γίνουν αντιληπτές, κυρίως κατά τη διάρκεια των νυχτερινών μεταμεσονύχτιων ωρών αρχικά στα βόρεια της χώρας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου διευκρίνισε ότι τα φαινόμενα θα είναι λίγα και θα μετατοπιστούν κατά τη διάρκεια των μεταμεσονύχτιων ωρών προς το ξημέρωμα, κυρίως προς την περιοχή του Αιγαίου.

«Κάποιες τοπικές βροχές θα υπάρχουν, αλλά θα ενισχυθούν οι βοριάδες σταδιακά μέσα στη νύχτα και θα φτάσουν τοπικά και τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη και στον Θερμαϊκό. Καμία σχέση όμως με τους ανέμους τους ψυχρούς έως και ελαφρώς παγερούς για την εποχή που αναμένουμε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Όπως τονίζουμε τα τελευταία 24ωρα θα κάνει τσουχτερό κρύο από το Σάββατο και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, από βορρά προς νότο και φυσικά στις πιο ορεινές και βόρειες περιοχές το κρύο θα είναι πιο αισθητό.

Πάντως η αυριανή μέρα, η Πέμπτη, θα κυλίσει με αρκετό ήλιο, πολύ καλύτερη διαύγεια και ορατότητα από τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας αυτών των βοριάδων.

(…) Στα βουνά των Βαλκανίων έχουμε χιονοπτώσεις», κατέληξε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη