Ελλάδα

Καιρός: Διακοπή κυκλοφορίας σε Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική λόγω έντονης βροχόπτωσης

Αναλυτικά οι περιοχές στις οποίες έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από την βροχή

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων τέθηκε σε ισχύ την Δευτέρα (26/01/2026) σε τμήματα του οδικού δικτύου σε Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική, λόγω έντονων βροχοπτώσεων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο Κιλκίς έχουμε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Ευζώνων– Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος του Πολυκάστρου (συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου με Πάικου). Εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό τα χωριά Λιμνότοπο, Άσπρο και Αξιοχώρι.

Στις Σέρρες, στην επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου – Καρυδοχωρίου, για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων. Ανάσχεση των βαρέων οχημάτων θα πραγματοποιείται στην διασταύρωση επαρχιακής οδού Σιδηροκάστρου– Καρυδοχωρίου με επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου – Χαρωπού.

Επίσης, στην «κοιλάδα» Σιδηροκάστρου μεταξύ γέφυρας Σταυρού και γέφυρας Βαροσίου, για όλα τα οχήματα και τους πεζούς. Η ανάσχεση της κυκλοφορίας πραγματοποιείται πριν από τις γέφυρες.

Στη Χαλκιδική διακόπηκε η κυκλοφορία στη δημοτική οδό Ορμύλιας- Βατοπεδίου και στο 1ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Ορμύλιας-Βραστάμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διασωληνωμένος 17χρονος στο Ηράκλειο μετά από σύγκρουση με αγροτική κλούβα που οδηγούσε ηλικιωμένος 93 ετών
οΟ17χρονος που οδηγούσε μια μηχανή μικρού κυβισμού και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς κράνος, «καρφώθηκε» σε αγροτικό αυτοκίνητο «κλούβα», που έβγαινε στον κεντρικό από κάθετο δρόμο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Λάρισα: Τρεις ενστάσεις έγιναν για την υποστήριξη της κατηγορίας - Στις 27 Μαΐου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
Μόλις τρεις κατηγορούμενοι προχώρησαν σε ενστάσεις για την παράσταση κατά περίπτωση του ελληνικού Δημοσίου των Δικηγορικών Συλλόγων και του Σωματείου Ελλήνων Μηχανοδηγών
Δίκη Τέμπη, Λάρισα
Περιφέρεια Αττικής για Προσφυγικά: «Δεν υφίσταται κανένα σενάριο κατεδάφισης, εγκατάλειψης ή εμπορευματοποίησης»
Με άτυπο ενημερωτικό σημείωμα ανοίγει τα «χαρτιά» της σχετικά με το έργο της ανάπλασης και αποκατάστασης στα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίνοντας έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα που θα έχει το έργο
Τα Προσφυγικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας