Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός Πάσχα – Μαρουσάκης: Ανάσταση και Πάσχα με καλοκαίρι

Καιρός Πάσχα – Μαρουσάκης: Ανάσταση και Πάσχα με καλοκαίρι

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Από Απρίλιο… καλοκαίρι, καθώς τις επόμενες μέρες οι θερμοκρασίες θα είναι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή. Η πρόγνωση καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο καιρός την Ανάσταση και το Πάσχα θα θυμίζει καλοκαίρι. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον Κλέαχο Μαρουσάκη, πολύ θερμές αέριες μάζες αναμένεται να ξεχυθούν από τις ακτές της βόρειας Αφρικής προς την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου επηρεάζοντας και τη χώρα μας με αποτέλεσμα την εκτόξευση του υδραργύρου σε άκρως καλοκαιρινές θερμοκρασιακές τιμές.

Όπως σημνειώνει χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος, από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, ο υδράργυρος θα «φλερτάρει» με τους 32 και 34 βαθμούς σε πολλές περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

Δεν θα απουσιάζουν, πάντως, οι αραιές συννεφιές όπως επίσης και η αφρικανική σκόνη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, στις περισσότερες περιοχές θα υπάρχουν αραιές συννεφιές, οι οποίες προς τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο.

Όσο πιο νότια τόσο πιο μεγάλη θα είναι η συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης. Επίσης τους 34 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία μέχρι το Πάσχα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις