Ελλάδα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αύριο και την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο κρύο και βοριάδες – Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια

Το 2ο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο καιρός φαίνεται πως θα είναι αίθριος καθώς δεν θα υπάρξει σοβαρή ψυχρή εισβολή

Διπρόσωπος ο καιρός αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια. Αν και τη Δευτέρα (09.12.2024) επικρατεί ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, από αύριο φαίνεται πως αυτό θα σταματήσει.

Όπως εξηγεί ο Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στα social media, την Τρίτη και την Τετάρτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο και από την Πέμπτη ο καιρός πάλι θα αλλάξει φέροντας ηλιοφάνεια.

Αν και όλη την εβδομάδα θα έχει καλό καιρό, την Κυριακή και τη Δευτέρα φαίνεται πως θα έχει αρκετό κρύο και βοριάδες που όμως δεν φαίνεται να κρατήσουν χρονικά.

«Που είναι τα κρύα; Πάλι για Αυστραλιανά Χριστούγεννα θα πάμε; Καλή εβδομάδα!

Χωρίς καιρικές ακρότητες θα κυλίσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μάλιστα με εξαίρεση την Τρίτη – Τετάρτη όπου προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, από την Πέμπτη και μετά θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια», εξηγεί αρχικά ο μετεωρολόγος.

«Ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις για μεταβολή του καιρού με βοριάδες και περισσότερο κρύο το διήμερο Κυριακή – Δευτέρα. Δεν φαίνεται όμως να κρατάει. Μάλιστα προς το παρών σοβαρή ψυχρή εισβολή δεν φαίνεται στο προσκήνιο και το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη! Για να δούμε…Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές θα ξεκαθαρίσει η εικόνα!», συνέχισε στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτή είναι η άδεια της έγκρισης των εργασιών στο μπαλκόνι στην Κόρινθο που έπεσε και σκότωσε την 43χρονη - Τι λέει  ο μηχανικός
«Δεν είχε ληφθεί όμως κανένα προστατευτικό μέτρο, δεν είχε κλείσει το πεζοδρόμιο, δεν είχαν μπει τα αυτονόητα μέτρα ασφάλεια», τονίζει ο δήμαρχος Κορίνθου Νικόλαος Σταυρέλης
Το σημείο που έπεσε το μπαλκόνι
Ο τσακωμός, η αναρρίχηση και η πτώση της 27χρονης στο κενό από πολυκατοικία στο Μαρούσι
Αν και αρχικά οι διαρροές έλεγαν ότι η γυναίκα έπεσε δύο φορές από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της που βρίσκεται 4ο όροφο οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε μία φορά και κάτω από διαφορετικές συνθήκες
Η πολυκατοικία που έγινε το περιστατικό στο Μαρούσι
Αλλάζει ο καιρός από το Μεγάλο Σάββατο: Πάσχα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας - «Θα μοιάζει περισσότερο με χειμώνα»
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου η μεταβολή αυτή θα φέρει βροχές και πτώση θερμοκρασίας, επηρεάζοντας κυρίως τα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας
Άνθρωπος με ομπρέλα
8