Ελλάδα

“Καπετάνιος” από κούνια “ανάγκασε” το πλοίο να αλλάξει ρότα!

Αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος", που είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά για τα Χανιά. Αλλά ο λόγος, εκτός από σοβαρός ήταν και… γλυκός!

Εκτάκτως, το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο για Κρήτη, έδεσε στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο. Αιτία; Ένας μπόμπιρας ήθελε να βγει πρόωρα από την κοιλιά της μαμάς του και η 35χρονη γέννησε το αγοράκι της εν πλω.

Η μητέρα με το βρέφος μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας του νησιού και στη συνέχεια με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θύμα κακοποίησης «σπάει» τη σιωπή της: «Ο σύντροφός μου με κλείδωνε σε δωμάτιο και με χτύπαγε – Βασάνιζε ζώα μέχρι θανάτου»
Ο 28χρονος είχε κάψει το αυτοκίνητο των γονιών της 27χρονης, την χτυπούσε με την πρώτη αφορμή ενώ είχε σκοτώσει και ζώα, σύμφωνα με μαρτυρίες - «Εκτεθειμένη και απροστάτευτη» δηλώνει η 27χρονη
iStock