Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Καταστηματάρχης απαγορεύει την είσοδο σε όσους… έχουν κάνει εμβόλιο!

Καταστηματάρχης απαγορεύει την είσοδο σε όσους… έχουν κάνει εμβόλιο!

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό με αρνητή εμβολιασμού έλαβε χώρα στην Ελλάδα, αφού καταστηματάρχης απαγόρευσε την είσοδο σε όσους… έχουν κάνει το εμβόλιο!

Μέχρι τώρα και με βάση τα μέτρα της πολιτείας που θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 15 Ιουλίου για το χώρο της εστίασης, γνωρίζαμε ότι οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων θα χωριστούν στους αμιγείς και στους μικτούς χώρους.

Στην πρώτη κατηγορία θα μπορούν να φιλοξενηθούν εμβολιασμένα και μη άτομα ενώ στη δεύτερη αποκλειστικά όσοι έχουν πραγματοποιήσει και τις δύο δόσεις των εμβολίων.

Αντιεμβολιαστικές ομάδες στα social media με δεκάδες χιλιάδες μέλη

Ωστόσο υπάρχουν κι επιχειρηματίες οι οποίοι, δημιουργούν… τη δική τους κατηγορία και απαγορεύουν την είσοδο στους εσωτερικούς τους χώρους σε όσους έχουν εμβολιστεί!

Στα Social media μάλιστα έχει δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία ονομάζεται “Μαγαζιά Χωρίς Μπόλι” και μέσα σε διάστημα λίγων ημερών μετράει περίπου σχεδόν 90.000 ακόλουθους.

«Μπλόκο» στους εμβολιασμένους στο όνομα… της ισότητας

Στην ομάδα αυτή όπου τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ιδιωτική -αλλά και σε άλλες παρόμοιες- που έχουν δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει κι η ανάρτηση ενός ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος με φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ ανακοινώνει ότι απαγορεύεται η είσοδος στους εσωτερικούς χώρους του μαγαζιού στους εμβολιασμένους.

Μάλιστα στην ανάρτηση που συνοδεύει τις φωτογραφίες με το απαγορευτικό στα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, αναφέρει τα εξής: «Το πρώτο μαγαζί εστίασης πανελλαδικά, που επιτρέπεται μόνο σε μη εμβολιασμένους πολίτες, η χρήση του εσωτερικού χώρου. Επειδή πρέπει να υπάρχει ισότητα και ισομερία στην κοινωνία μας».

click4more: Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στους αρνητές των εμβολίων ανάμεσα σε 21 χώρες – Η κατανομή τους ανά ηλικία και περιοχή (pics)

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Περιστερίου και αποτελεί όπως όλα δείχνουν το πρώτο κατάστημα εστίασης σε όλη τη χώρα που προχωράει στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Στις προθέσεις της επιχείρησης, η οποία εμφανίζεται αρνητική στη διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη, είναι εντός του εσωτερικού χώρου της να επιτρέπεται η είσοδος στους μη εμβολιασμένους, ενώ στους εξωτερικούς της θα μπορούν να κάθονται και αυτοί που έχουν εμβολιαστεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις