Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα: Τι να κάνετε αν ο χαρταετός μπλεχτεί σε καλώδια – Οδηγίες από τον ΔΕΔΔΗΕ

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και μαζί το πέταγμα του χαρταετού, με τον ΔΕΔΔΗΕ να δίνει μια σειρά από χρήσιμες οδηγίες. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού για την αποφυγή κινδύνων ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος.

Αν ο χαρταετός σας μπλεχτεί στα καλώδια, τότε:

1. μην επιχειρήσετε να τον απελευθερώσετε τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα

2. μην προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε σε στύλους διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή ηλεκτροφωτισμού, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια.

Σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια, ειδοποιείστε τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 800 400 4000 (Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης & Βλαβών), μέσω της εφαρμογής κινητού MyDEDDIEApp, μέσω της online δήλωσης βλάβης στην ιστοσελίδα www.deddie.gr ή επικοινωνήστε με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Για την ταχεία αποκατάσταση τυχόν βλαβών από το πέταγμα των χαρταετών, ο ΔΕΔΔΗΕ θα έχει αυξημένα συνεργεία σε όλη την Επικράτεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκόλλησαν σοβάδες σε σχολείο του Πόρτο Ράφτη και έπεσαν στα κεφάλια μαθητών - Τραυματίστηκαν δύο παιδιά
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Κώστας Σωτηρίου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για «κρατική αδιαφορία και υποχρηματοδότηση» που αφήνουν τα σχολεία «να ρημάζουν»
Η σχολική αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη
Συγκλονίζουν οι γυναίκες Φραγκιαδάκηδων και Καργάκηδων για το μακελειό στα Βορίζια: «Κι εμείς έχουμε μίσος αλλά θέλουμε να τελειώσει αυτό»
«Έχουμε όλες αρσενικά κοπέλια, χύθηκε αίμα και από την πλευρά τους και από την πλευρά μας, δεν πρέπει να σταματήσει αυτό; Αυτές μόνο βάζουν ‘φωτιά’ στους άντρες τους» λέει η σύζυγος του 29χρονου κατηγορούμενου
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Στο κρατητήριο ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του – Την Πέμπτη περνά Αυτόφωρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι οδηγείται στην Αστυνομία, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς υπάρχει αντίστοιχο συμβάν στις 14 Ιανουαρίου
Πόρτα περιπολικού 5