Ελλάδα

“Κερκόπορτες” στο Αιγαίο βρήκε τρεις -τουλάχιστον- φορές το τουρκικό ναυτικό – Τι φταίει;

Τα “τυφλά σημεία” του Αιγαίου προσπαθεί να καταγράψει η Τουρκία, με τα συνεχή “πήγαινε - έλα” πολεμικών της πλοίων. Κι αν αυτό είναι γνωστό δεν είναι καθόλου γνωστό και οπωσδήποτε διόλου ευχάριστο, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τρία περιστατικά όπου τουρκικά μεγάλα πλοία κατόρθωσαν να περάσουν απαρατήρητα και όχι δεν ήταν κάποια από τις δύο “αόρατες” κορβέτες. Ήταν παλαιότερα πολεμικά πλοία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο – ντοκουμέντα για τη βόμβα στο εξοχικό επιχειρηματία στη Λευκάδα
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες έχει καταγραφεί σε διάφορες φάσεις του σχεδίου ενώ ο ένας εκ των δραστών, είχε μαζί και το κινητό τηλέφωνό του που εξέπεμπε σήμα κατά τη διάρκεια της «δουλειάς»
Εικόνα από ΣΚΑΪ