Ελλάδα

Κόλαση στον Κορυδαλλό – Απαιτούσαν περιφορά του επιταφίου

Δεκάδες άτομα προκάλεσαν χαμό στον Άγιο Νικόλαο, στον Κορυδαλλό, απαιτώντας... Επιτάφιο. Προσαγωγές και ένταση στο σημείο. Για "επίθεση του κράτους" μιλά ο Ηλίας Παναγιώταρος μεταξύ άλλων, γνωστών ρατσιστικών θέσεων.

Περίπου 70 με 80  Χρυσαυγίτες, Ρομά και Παλαιοημερολογίτες κρατώντας σημαίες συγκεντρώθηκαν έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά απαίτησαν να γίνει η περιφορά του επιταφίου διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τα έκτακτα μέτρα κατά του κορονοϊού. Αμέσως στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις. 

Υπήρξε ένταση, μικρής έκτασης επεισόδια με την αστυνομία να προχωρά σε πάνω από 20 προσαγωγές μεταξύ των οποίων και άτομα που είχαν προσαχθεί πριν από λίγες ημέρες στην Αγία Βαρβάρα.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μάλιστα ανέβασε στο twitter βίντεο από το σημείο.

https://twitter.com/ipanagiotaros/status/1251195464277508104

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Συμβόλαιο θανάτου από τη Ζάκυνθο «βλέπουν» οι αρχές τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού - Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο αρχιφύλακας
Δεν είναι γνωστό για το αν πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι, ενώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι το είχε το θύμα της υπόθεσης
Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις αλλαγές στα τρένα: Τα υλικά των καθισμάτων είναι πιο εύφλεκτα από ότι θα έπρεπε
«Ο ΟΣΕ αλλάζει στην πράξη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, μιλώντας για τις κάμερες σε συρμούς και σήραγγες και τα καινούργια τρένα που θα παραλάβει η χώρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης