Ελλάδα

Κολωνός: Έξι συλλήψεις για τους πυροβολισμούς σε πλατεία στη Λένορμαν

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η αστυνομία έπειτα από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου (20.1.2024) στον Κολωνό κα συγκεκριμένα σε πλατεία της Λένορμαν

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθησαν έξι άτομα για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν, ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου δύο κατηγορούμενοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, συνεπλάκησαν με άλλα άτομα και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Από τις αναζητήσεις αστυνομικών εντοπίστηκε το επίμαχο αυτοκίνητο κοντά σε αποθήκη στην περιοχή της Αθήνας, ενώ μέσα στην αποθήκη εντοπίστηκαν οι 6 κατηγορούμενοι.

Από έρευνα στην αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας, 3 ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα Αττική Οδός: «Δεν θα στείλουμε ποτέ μήνυμα στους συνδρομητές e – PASS για κάποια οφειλή, αν δείτε κάτι τέτοιο είναι απάτη»
«Αν λάβετε παραπλανητικό SMS τέτοιου τύπου, αγνοήστε το, ΜΗΝ κλικάρετε τον οποιοδήποτε σύνδεσμο και προχωρήστε σε διαγραφή του», ενημερώνει η ανακοίνωση
αττική οδός
Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν μου έχει κοινοποιηθεί η διάταξη δέσμευσης του λογαριασμού μου, έχει στηθεί ένας χορός ηθικής κατακρεούργησής μου
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει δε ότι θα τοποθετηθεί δημόσια τις προσεχείς ημέρες, επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ «τον δικάζουν και τον καταδικάζουν», επικαλούμενα «πηγές» που -όπως υποστηρίζει- εδράζονται σε διακινούμενο non-paper «άγνωστου συντάκτη»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος