Ελλάδα

Κορονοϊός: 12χρονος εμβολιάστηκε όταν είδε τι πέρασαν η γιαγιά και ο παππούς του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πριν λίγο καιρό ο 12χρονος Κώστας Κώτσης είδε τον παππού και την γιαγιά του να νοσούν σοβαρά από κορονοϊό και δεν το σκέφτηκε και πολύ. Πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί προκειμένου να είναι και ο ίδιος ασφαλής.

Τόσο ο 12χρονος Κώστας Κώτσης όσο και ο 14χρονος αδερφός του έκαναν το εμβόλιο λίγες ημέρες πριν το πρώτο κουδούνι για να έχουν μια ασφαλή και ελεύθερη σχολική χρονιά.

«Ούτε εγώ είμαι γιατρός ούτε ο καθένας μας ξέρει τόσα πολλά. Πιστεύω ότι η επιστήμη είναι το ανώτατο και μόνο αυτή μπορεί να μας πει τι θα κάνουμε σε μια τέτοια αρρώστια. Οπότε δεν μπορώ να κρίνω εγώ έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει», είπε ο 12χρονος Κώστας Κώτσης μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την απόφασή του να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Αποφάσισα να ακολουθήσω τον δρόμο της επιστήμης. Μας απασχολεί η υγεία των παιδιών» τόνισε ο Βασίλης Κώτσης πατέρας του 12χρονου Κώστα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνοθεραπευτής στην κατάθεσή του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
Η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη προχωρά, με τις αρχές να εξετάζουν προσεκτικά τα μηνύματα και τις επικοινωνίες του υπνοθεραπευτή
Μαζωνάκης 44
Λαμία: Στη φυλακή δύο ανήλικοι «ποντικοί» που λήστεψαν διευθύντρια παιδικού σταθμού – Αναζητείται 15χρονος συνεργός τους
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί σχημάτισαν ξεχωριστή δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των μητέρων των δραστών
Περιπολικό