Ελλάδα

Κορονοϊός: Αυτές τις περιοχές έδειξε ο κυριακάτικος απολογισμός ότι «χτυπήθηκαν» περισσότερο

Όπως κάθε Κυριακή, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού, είναι μειωμένος συγκριτικά με τις καθημερινές λόγω των λιγότερων τεστ. Ωστόσο με 17.633 νέα κρούσματα αν και Κυριακή, μόνο αισιόδοξα δεν είναι τα μηνύματα για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα από τα 17.633 νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, τα 6.294 είναι στην Αττική και τα 2.001 στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Κρήτη καταγράφηκαν 1.314 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο (325 στα Χανιά, 234 στο Ρέθυμνο, 650 στο Ηράκλειο και 105 στο Λασίθι).

xartiss

Αναλυτικά, τα κρούσματα στην Αττική, κατανέμονται ως εξής:

Ανατολική Αττική 997

Βόρειος τομέας Αθηνών 984

Δυτική Αττική 240

Δυτικός τομέας Αθηνών 674

Κεντρικός τομέας Αθηνών 1797

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων 75

Νότιος τομέας Αθηνών 772

Πειραιάς 755

Όλες οι περιοχές που καταγράφηκαν νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος