Ελλάδα

Κορονοϊός: Αυτή είναι η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει την Αττική περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή στην Ελλάδα όπως δείχνουν και τα σημερινά στοιχείο του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ο κορονοϊός έχει 336 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αθηνών, 29 στην ανατολικής Αττικής, 28 στον Πειραιά και τις περιοχές του και 5 στη Δυτική Αττική.

Δείτε αναλυτικά στα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ

krousmata krousmata krousmata krousmata krousmata

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Η μάνα που έγινε «σύμβολο» της τραγωδίας των Τεμπών – Από τους αγώνες για δικαιοσύνη στον πολιτικό στίβο
Η γυναίκα που έγινε προσωποποίηση όλων των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, που μίλησε και ενήργησε για λογαριασμό όλων, συγκίνησε και... «δίχασε»
Μαρία Καρυστιανού
«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, έβλεπα τη μάνα μου να πεθαίνει», λέει ο γιος της ασθενούς για τον γιατρό με το «φακελάκι»
«Κατάλαβα με τα λεγόμενά του ότι θέλει λεφτά, ενώ και από μια ασθενή που ήταν απέναντι, είχε ζητήσει και σε εκείνη» λέει ο γιος της ασθενούς μιλώντας στο newsit.gr
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή 17