Ελλάδα

Κορονοϊός: Σε διαθεσιμότητα ο αρνητής αστυνομικός που είχε κανάλι στο Youtube

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος» που παρακινούσε τους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και να μην κάνουν self και rapid test. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και κανάλι στο youtube που μιλούσε κατά των εμβολίων και κατά των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού. 

Τον Ιούλιο τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει ένα βίντεο με τίτλο «Εκβιαστικά τεστ», όπου ο αστυνομικός φορώντας την μπλούζα της αστυνομίας μιλούσε τότε για την υποχρεωτικότητα των self test κορονοϊού και παρομοίαζε τη διαδικασία με τον βιασμό μιας γυναίκας! Μάλιστα, είχε διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.

Ωστόσο συνέχισε να αναρτά βίντεο στο Youtube με τίτλους όπως: «Πως πολεμάμε τα ΜΑΤ», «Υποχρεωτικότητα εμβολίων; όχι», ενώ πριν από τρεις μέρες ανέβασε νέο βίντεο με τίτλο: «Εκβιαστικά rapid tests».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, τα βίντεό του από το κανάλι του στο Youtube έχουν παραδοθεί στον Εισαγγελέα, ενώ θα πραγματοποιηθεί προκαταρκτική εξέταση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ασυναίσθητα ανοίγω τον κάδο και τα βλέπω» λέει ο υπάλληλος καταστήματος τεχνολογίας για τα 20.000 ευρώ που «ανακύκλωσε» 69χρονος
Ο 69χρονος εντοπίστηκε κυρίως χάρη στις κάμερες, αλλιώς, θα ήταν δύσκολο και να εντοπιστεί, αλλά και να αποδείξει πως τα λεφτά ήταν δικά του
Λεφτά 2