Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ξηλώνουν αφίσες από κεντρικές αρτηρίες της Αττικής – Πατούλης: Τα πολιτικά κόμματα να σεβαστούν τους πολίτες

Ξηλώνουν αφίσες από κεντρικές αρτηρίες της Αττικής – Πατούλης: Τα πολιτικά κόμματα να σεβαστούν τους πολίτες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Τα πολιτικά κόμματα να σεβαστούν επιτέλους τους πολίτες και την εικόνα της Αττικής, ζητά για μια ακόμη φορά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με αφορμή νέα επιχείρηση απομάκρυνσης αναρτημένων αφισών και πανό για να προβληθεί κομματική εκδήλωση συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού, που θα γίνεται τις μέρες αυτές.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, για μια ακόμη φορά η Αττική βρέθηκε αντιμέτωπη με τις ξεπερασμένες πρακτικές πολιτικών κομμάτων, που επιλέγουν για την προβολή των πολιτικών τους μηνυμάτων να χρησιμοποιήσουν παράνομα το δημόσιο χώρο, προκαλώντας περιβαλλοντική και αισθητική ρύπανση.

Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας, έχει αναδείξει ως προτεραιότητα την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας του λεκανοπεδίου, καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας όσων κινούνται στο κύριο οδικό δίκτυο της. Στο πλαίσιο αυτό, τα συνεργεία της Περιφέρειας απομακρύνουν τις παράνομες αφίσες, τα διαφημιστικά πανό και τα επικίνδυνα λάβαρα που είχαν παράνομα τοποθετηθεί σε γέφυρες, σε στύλους ηλεκτροφωτισμού και φωτεινούς σηματοδότες.

Η προσπάθεια να διατηρηθεί η Αττική καθαρή και ασφαλής είναι διαρκής και για το σκοπό απομακρύνονται κάθε είδους παράνομο διαφημιστικό υλικό ανεξαρτήτως από το αν αφορά πολιτική παράταξη, καλλιτεχνικό πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο προβάλλεται παράνομα και δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα υποβαθμίζει το αστικό περιβάλλον.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις