Ελλάδα

Λάρισα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στην 49χρονη που σκοτώθηκε στον φούρνο

Πλήθος κόσμου έστειλε ολόλευκα στεφάνια για να τιμήσουν την μνήμη της - Όλοι ντυμένοι στα μαύρα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως αυτή η γυναίκα έχασε τόσο άδικα τη ζωή της

Με δακρυσμένα μάτια, λουλούδια στα χέρια και ένα «γιατί» στα χείλη, φίλοι και συγγενείς της 49χρονης που σκοτώθηκε ενώ καθάριζε ζυμωτήριο στον φούρνο που εργαζόταν στη Λάρισα, της λένε το τελευταίο «αντίο», στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα.

Η 49χρονη με καταγωγή από το Δαμάσι, σκοτώθηκε όταν το φουλάρι της μπλέχτηκε στους κυλίνδρους του ζυμωτηρίου, του μοιραίου φούρνου στη Λάρισα. Το αποτρόπαιο θέαμα είδε με τα μάτια της φίλη της η οποία ειδοποίησε τις αρχές για τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης της.

Τα δύο παιδιά της, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της 49χρονης βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (14.11.2025) στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα όπου γίνεται η κηδεία της.

Εκκλησία

Εκκλησία

Εκκλησία

Πλήθος κόσμου έστειλε ολόλευκα στεφάνια για να τιμήσουν την μνήμη της. Όλοι ντυμένοι στα μαύρα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως αυτή η γυναίκα έχασε τόσο άδικα τη ζωή της.

Πνιγμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το εργατικό δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα, όταν η γυναίκα που εργάζονταν χρόνια σε φούρνους, πήγε να καθαρίσει το ζυμωτήριο ενώ φορούσε το φουλάρι της.

Δυστυχώς αυτό πιάστηκε στους κυλίνδρους με αποτέλεσμα να χάσει επί τόπου τη ζωή της.

Το φουλάρι της 49χρονης πιασμένο στο ζυμωτήριο
Το φουλάρι της 49χρονης πιασμένο στο ζυμωτήριο
Το μηχάνημα στο φούρνο στη Λάρισα
Το φονικό μηχάνημα στο φούρνο στη Λάρισα

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της έδειξε ως αιτία θανάτου τον στραγγαλισμό καθώς το φουλάρι που φορούσε λειτούργησε ως βρόχος.

Η 49χρονη, μητέρα δύο παιδιών, είχε χάσει πριν από λίγο καιρό και τη δική της μητέρα. Η είδηση του θανάτου της έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία της Λάρισας. Όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια γυναίκα εργατική, ευγενική και αγαπητή σε όλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η αξιωματικός υπηρεσίας στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Η κατηγορούμενη αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έπραξε το καθήκον της και ζήτησε από την άτυχη κοπέλα να υποβάλει μήνυση στον πρώην σύντροφό της, κάτι που το θύμα αρνήθηκε
Το αστυνομικό τμήμα μπροστά από το οποίο δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα
Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για απάτες άνω του 1 εκατ. ευρώ: Μέσα στα θύματά του και ο Σπύρος Μαρτίκας
Έπειθαν τα θύματά τους για ανύπαρκτες επενδύσεις - «Ψάρευαν» πελάτες ακόμη και σε καζίνο δείχνοντάς τους λίρες, χρυσό και διαμάντια - Μέσα στους συλληφθέντες ο εγκέφαλος της οργάνωσης και ο υπαρχηγός
Επιχειρηματίας
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
Το Σάββατο συμπληρώνονται 8 χρόνια από την πολύνεκρη πλημμύρα στη Μάνδρα: «Μας υποσχέθηκαν δικαιοσύνη αλλά μας κορόιδεψαν»
Πώς έγινε η τραγωδία την 15η Νοεμβρίου 2017 με τους 24 νεκρούς - «Το κράτος από το 2017 μέχρι σήμερα είναι απόν», καταγγέλλει ο Αναστάσιος Μπερέτας, ο οποίος έχασε τον πατέρα του και είναι πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών, Θανόντων και Πληγέντων Μάνδρας
Μάνδρα