Ελλάδα

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Οι πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο όπου έχασε τη ζωή της μια 64χρονη γυναίκα

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχουν φτάσει ασθενοφόρα, αστυνομία, αλλά και δυο πυροσβεστικά

Η ώρα έδειχνε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18.09.2025) και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης επικρατεί πανικός εξαιτίας του θανατηφόρου τροχαίου.

Μια γυναίκα 64 ετών έχασε τη ζωή της, ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σε βίντεο που έστειλε αναγνώστρια του newsit.gr έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα.

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχουν φτασει ασθενοφόρα, αστυνομία, αλλά και δυο πυροσβεστικά. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για τη μεταφορά των τραυματιών.

Τα αυτοκίνητα όπως φαίνεται και στο βίντεο έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 23
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10