Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευτέρης Χαψιάδης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών

Λευτέρης Χαψιάδης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Λευτέρης Χαψιάδης, ο διακεκριμένος στιχουργός, ποιητής και συγγραφέας μυθιστορημάτων που έχει γράψει στίχους για 525 τραγούδια που ερμήνευσε η «αφρόκρεμα» των Ελλήνων τραγουδιστών, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. 

Ο άνθρωπος που έχει γράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τραγουδισμένες από τους Στέλιο Καζαντζίδη, Μανώλη Αγγελόπουλο, Νίκο Ξανθόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Μητσιά, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Πάριο, Γλυκερία, Κατερίνα Στανίση, Πασχάλη Τερζή, σύμφωνα με το evros-news είναι στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το evros-news, ο 70χρονος στιχουργός, που πάσχει από άνοια, έπαθε το ατύχημα ενώ παράλληλα κόλλησε και κορονοϊό.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του. Ο γνωστός στιχουργός, Λευτέρης Χαψιάδης τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα στο χωριό του πατέρα του, τον Κοίλα Αλεξανδρούπολης…

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Χαψιάδη είναι το «Μια είναι η ουσία» που κυκλοφόρησε κατά τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Το τραγούδι ερμηνεύτηκε αρχικά από τη Χάρι Αλεξίου και αργότερα από αρκετούς άλλους ερμηνευτές, συμπεριλαμβανομένου του Γιώργου Νταλάρα.

Ακόμη ένα δημοφιλές τραγούδι του, που ερμήνευσε ο Γιώργος Νταλάρας, είναι το «Κάποια, κάπου, κάποτε» αλλά και το «Ευτυχώς στη ζωή που υπάρχεις κι εσύ» που τραγούδησε ο Γιάννης Πάριος.

 

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις