Ελλάδα

“Λουκέτο” στο φούρνο όπου κακοποιήθηκε ο Αιγύπτιος – ΒΙΝΤΕΟ

Το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας μετά από έλεγχο που έκανε στον φόυρνο όπου εργαζόταν ο 30χρονος αιγύπτιος που βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και δεμένος, διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας κι έτσι αποφάσισε το κλείσιμό της.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιπλέον, αποφασίστηκε η επιβολή χρηματικών προστίμων στον ιδιοκτήτη της, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεταιο ότι ο 30χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος εργαζόταν στο φούρνο του 59χρονου κατηγορούμενου, είχε βρεθεί την περασμένη Κυριακή από περαστικούς χτηπημένος και δεμένος με αλυσίδα σε δέντρο. O ίδιος κατήγγειλε στην Αστυνομία ως δράστη το αφεντικό του και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιός του φούρναρη.

Ο πρέσβης της Αιγύπτου μεσολάβησε ώστε να νοσηλευτεί ο 30χρονος που βασανίστηκε απάνθρωπα και υπενθύνισε την ύπαρξη ελληνικής μειονότητας στην Αίγυπτο.

Δείτε το βίντεο με τον Αιγύπτιο να περειγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Στη συνέχεια ο φούρναρης παραδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε πιάσει τον υπάλληλό του να κλέβει από το ταμείο ποσό ύψους 12.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος με όρους ο φούρναρης που κατηγορείται για το βασανισμό Αιγύπτιου

“Ο φούρναρης με βασάνιζε 18 ώρες και με είχε αλυσοδεμένο σε ένα στάβλο”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνοθεραπευτής στην κατάθεσή του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
Η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη προχωρά, με τις αρχές να εξετάζουν προσεκτικά τα μηνύματα και τις επικοινωνίες του υπνοθεραπευτή
Μαζωνάκης 47
Λαμία: Στη φυλακή δύο ανήλικοι «ποντικοί» που λήστεψαν διευθύντρια παιδικού σταθμού – Αναζητείται 15χρονος συνεργός τους
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί σχημάτισαν ξεχωριστή δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των μητέρων των δραστών
Περιπολικό