Ελλάδα

Μένουν μέχρι να φύγουν οι 170 συμβασιούχοι του δήμου Αθηναίων

Με προσωρινή εντολή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, οι 170 συμβασιούχοι στον τομέα καθαριότητας του δήμου Αθηναίων παραμένουν στις θέσεις τους. Αλλά απομένει και η οριστική απόφαση.

Το δικαστήριο ανανέωσε την προσωρινή διαταγή που είχε εκδώσει όταν κατατέθηκε η προσφυγή των 170 συμβασιούχων, μέχρι την εκδίκαση της κύριας αίτησης των εργαζομένων, οπότε και θα κριθεί το θέμα της παραμονής ή της απόλυσής τους, ενώ με αντίστοιχες αποφάσεις εξακολουθούν να προσφέρουν υπηρεσίες συνάδελφοί τους, οι συμβάσεις των οποίων έχουν λήξει από το καλοκαίρι.

Οι συμβασιούχοι υποστηρίζουν ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δήμου, ενώ αντίστοιχες προσφυγές περίπου 400 συμβασιούχων για έκδοση προσωρινών διαταγών έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν στο τμήμα ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου τις επόμενες μέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα