Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μεροκάματο του τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο – Πάλεψε με κλέφτη

Μεροκάματο του τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο – Πάλεψε με κλέφτη
Φωτογραφία αρχείου

Σκηνές απόλυτου τρόμου και αγωνίας βίωσε αργά το βράδυ της Κυριακής (07.02.2021) μια νοσηλεύτρια του Δρομοκαΐτειου, όταν ήρθε αντιμέτωπη με έναν κλέφτη, ο οποίος μπήκε μέσα στο νοσοκομείο και προσπάθησε να αποσπάσει αντικείμενα από τους ασθενείς, αλλά και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

Η ώρα ήταν 22:45, όταν η κα Χρυσάνθη τακτοποιούσε και τις τελευταίες εκκρεμότητες, καθώς σε λίγα λεπτά θα τελείωνε η βάρδια της. Ξαφνικά είδε μια φιγούρα, η οποία έστεκε ακίνητη και την κοιτούσε. “ Ήμουν όρθια και περίμενα την κοπέλα που θα έρχονταν να με αλλάξει. Εκείνη τη στιγμή στο κτίριο που είναι το πιο απομακρυσμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, μπήκε ο -γνωστός σε εμάς που δουλεύουμε στο νοσοκομείο- με το προσωνύμιο “ μουγγός”. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει και από ό,τι είχαμε μάθει είχε μπει φυλακή. Μάλλον βγήκε από τη φυλακή και ξεκίνησε πάλι τις “επισκέψεις” του στο νοσοκομείο”, λέει στο newsit.gr η νοσηλεύτρια που εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο από το 1999 και συνεχίζοντας προσθέτει: “Μου κάνει ένα νόημα κι εγώ με τα χέρια μου του λέω να φύγει”.

Ο δράστης, όμως, όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το νοσοκομείο, αλλά προσπάθησε να παρακάμψει την νοσοκόμα έτσι ώστε να αρπάξει ότι μπορέσει. “ Με έπιασε από τα χέρια κι αρχίσαμε να παλεύουμε. Τελικά κατάφερα να τον απωθήσω μέχρι ένα παράθυρο που βρίσκονταν στο δωμάτιο που παλεύαμε. Σκόνταψα κι έπεσα. Αυτός βγήκε έξω από το κτίριο. Τότε εγώ κλειδώθηκα μέσα στο γραφείο. Τελικά αυτός έφυγε”, λέει η κα Χρυσάνθη.

Το μεροκάματο του… τρόμου για τη νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Δρομοκαΐτειο για 22 συνεχόμενα έτη θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό της. Το κτίριο, όπου έκανε τη βάρδια της, είναι το πιο απομακρυσμένο στο νοσοκομείο, ενώ όσες φορές κι αν ζήτησε βοήθεια οι φωνές της δεν ακούστηκαν από ασθενείς και προσωπικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις