Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Το ανοιχτό κινητό του Μπάμπη και το τρίτο άτομο – Αποκαλύψεις Τσούκαλη για τη δολοφονία

Μεσολόγγι: Το ανοιχτό κινητό του Μπάμπη και το τρίτο άτομο – Αποκαλύψεις Τσούκαλη για τη δολοφονία

Να συνδέσουν τα κομμάτια το παζλ της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι προσπαθούν οι αρχές αναζητώντας και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση,

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ σημειώνοντας για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι ότι ήδη στη φαρέτρα των ερευνών υπάρχει η σορός, η οποία μπορεί να «μιλήσει» και να συμπληρώσει πολλά τετραγωνίδια του παζλ

«Εάν βρεθεί και το όπλο και το τηλέφωνο επίσης θα είναι πολύ σημαντικά. Και βέβαια έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέμε από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Γιατί έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία» τόνισε.

Όσον αφορά στο τρίτο άτομο, το οποίο ήταν σε αυτή τη συνομιλία, ο κ. Τσούκαλης είπε: «Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη».

Όπως είπε επίσης ο κ. Τσούκαλης, από τη σορό, όσο κι αν έχουν περάσει οι μέρες και όσο ιδιαίτερες κι αν ήταν οι συνθήκες στην περιοχή από υγρασία, θα μπορέσουν να υπάρξουν στοιχεία και από το DNA. «Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα συντριπτικά στοιχεία. Τα ψέματα και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις