Ελλάδα

Μπακογιάννης: Τώρα είναι ώρα για δουλειά! Τι ειπώθηκε μετά την παράδοση – παραλαβή στον δήμο Αθηναίων

Ο Κώστας Μπακογιάννης έστειλε το μήνυμα πως “ τώρα είναι η ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναλαμβάνοντας και επίσημα τα καθήκοντά του, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια στο δημαρχιακό Μέγαρο.

Αμέσως μετά την παράδοση – παραλαβή, ο κ. Μπρούλιας δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ στον νέο δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του. Είχαμε μια πολύ αγαστή συνεργασία στους τρεις μήνες που μεσολάβησαν από τις εκλογές και μετά. Νιώθουμε σίγουροι ότι παραδίδουμε ένα δήμο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δουλεύει, έχουμε έργα σε εξέλιξη και διαγωνισμούς σε εξέλιξη. Η Αθήνα είναι μια πόλη με πολλές δυνατότητες και προκλήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάτε καλά, θα τα καταφέρετε. Θα είμαστε εδώ στο δημοτικό συμβούλιο. Εγώ νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος που υπηρέτησα αυτή την πόλη από αυτή τη θέση».

bakogiannis

Ο κ. Μπακογιάννης από την πλευρά του ανέφερε ότι: «Θέλω κι εγώ να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στον δήμαρχο τον Γιώργο Μπρούλια και τους συνεργάτες του για την πραγματικά υποδειγματική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Νομίζω είναι εξαιρετικά σημαντικό. Βεβαίως αντικατοπτρίζει και τη συνολική πεποίθηση όλων μας και νομίζω ότι διερμηνεύω όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ότι αν θέλουμε να πάει μπροστά η Αθήνα μπορεί να πάει μόνο με συνεργασία, με συνεννόηση και συναίνεση. Σημασία σ΄ αυτές τις στιγμές δεν έχει τόσο τι παραλαμβάνεις. Σημασία έχει τι θα παραδώσεις. Για να μπορούμε όλοι μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των Αθηναίων”.

“Και βεβαίως εμείς, ο φίλος ο Γιώργος Μπρούλιας το ξέρει πολύ καλά, δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε. Δεν ήρθαμε καν για να ανακαινίσουμε. Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί. Τώρα λοιπόν είναι ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο. Και πάλι Γιώργο σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα», κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η κατάθεση γιατρού για τον μικρό Άγγελο που πέθανε στο Ηράκλειο- «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Οι μάρτυρες μιλούν για αδιαφορία από την πλευρά της μητέρας και τονίζουν μάλιστα ότι αρνήθηκε να το πάρει αγκαλιά για να μπουν στο ασθενοφόρο
Ο μικρός Άγγελος
Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
Το Ocean Linκ είχε ξεκινήσει τις υποθαλάσσιες έρευνες με βάση NAVTEX και επίσης είχε πάρει άδειες από τις ελληνικές αρχές για εργασίες πόντισης καλωδίων οπτικών ινών του ΟΤΕ
Το Ocean Link 52
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη