Ελλάδα

Νατάσα Παζαΐτη: Την περίοδο της ειδικότητας τα παιδιά με ρωτούσαν «μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε η Νατάσα Παζαΐτη. Θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη (25.10.2023).

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη δημόσια ζωή ως σύζυγος του, τότε προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, η Νατάσα Παζαΐτη φρόντισε να αποφεύγει όσο γίνεται τη δημοσιότητα.

Ακόμη και τα χρόνια που ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού της χώρας, δεν είχε δώσει καμία τηλεοπτική συνέντευξη. Επικεντρώθηκε στην καριέρα της ως γιατρός και στην μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού.

Τώρα, η Νατάσα Παζαΐτη αποφάσισε να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική της συνέντευξη. Σε ένα μικρό απόσπασμα που μεταδόθηκε ήδη, η Νατάσα Παζαΐτη μιλά για τις εμπειρίες της ως γιατρός αλλά και για τα δίδυμα παιδιά της, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας όταν ξύπνησε από την αναισθησία που έβαλε με ταραχή το χέρι της πάνω στο στήθος.

Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της ειδικότητας, που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν “μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;”. Είμαι καλό παράδειγμα για αυτούς, δεν είμαι κακό. Μου το έχουν συγχωρέσει».

 

Όλη η συνέντευξη της Νατάσας Παζαΐτη θα μεταδοθεί αύριο από το Happy Day.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Κεφαλογιάννης για φωτιά στην Παλαιά Φώκαια: «Προκλήθηκε από καλώδιο του ΔΕΔΔΗΕ, επεκτάθηκε λόγω ακαθάριστων ρεμάτων»
Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως την Κυριακή μπορεί να έχουμε «κόκκινο» συναγερμό για εκδήλωση φωτιάς - Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια των πολιτών
Σπίτι
Ηράκλειο: «Έχει πολύ καλή σχέση με τους μαθητές» – Τι υποστηρίζει η πρώην σύζυγος του διευθυντή που ερευνάται για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης
«Είμαι σίγουρη πως είναι ψευδή όλα αυτά που λένε για τον πρώην σύζυγό μου. Πρόκειται για κακόβουλες ενέργειες» λέει η πρώην σύζυγος
σχολική αίθουσα
«Κολλημένος» πάνω από τους 40°C ο υδράργυρος, ακραία η θερμική επιβάρυνση - Σε ποιες περιοχές θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες
Οι συνθήκες παρατεταμένης θερμής επιβάρυνσης σε συνδυασμό με την απουσία δροσιάς κατά τη διάρκεια της νύχτας αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 3