Ελλάδα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 17:00

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Ειδικότερα, από αύριο (5.3.2025) στις 07:00 έως και την Πέμπτη (20.3.2025) στις 20:00, θα ισχύουν σύμφωνα με την Νέα Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Φάση Α: Πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 138,1ο χλμ. έως και το 136,05ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, ο Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Τραγάνας, στο 137,475ο χλμ. θα είναι κλειστός.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τραγάνας, θα εξέρχονται από τον Α/Κ Αταλάντης (145,325ο χλμ.) και με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης, θα κατευθύνονται από το παράπλευρο οδικό δίκτυο, στον Α/Κ Τραγάνας.

Ενώ, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Τραγάνας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Μαλεσίνας (129, 095ο χλμ.).

Φάση B: Πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λ.Ε.Α. από το 137,6ο χλμ. έως και το 136,05ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, η ράμπα εισόδου του Α/Κ Τραγάνας (137,475ο χλμ.) θα είναι κλειστή. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Τραγάνας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Μαλεσίνας (129,09ο χλμ.).

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 17:00. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το 48ωρο των διαπραγματεύσεων και οι πιέσεις που «υποχρέωσαν» τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια να παραδοθούν μετά το μακελειό στα Βορίζια
Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο Τυμπάκι, όπου κρύβονταν οι κατηγορούμενοι και μέσω πιέσεων από την οικογένεια και την δικηγόρο των τριών, τους «υποχρέωσαν» να παραδοθούν
Οι τρεις ύποπτοι που καταζητούνται για το αιματηρό περιστατικό στα Βοριζιά βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου
21
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα