Ελλάδα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αφιδνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αφιδνών στον Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 07:00 έως και την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 21:00, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με τμηματικό αποκλεισμό τεσσάρων λωρίδων διοδίων είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, σύμφωνα με την Νέα Οδό. Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται κανονικά από τις υπόλοιπες λωρίδες.

Σημειώνεται ότι, οι λωρίδες διοδίων θα κλείνουν ανά ρεύμα κυκλοφορίας, αναλόγως τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Πέμπτη από τις 07:00 έως τις 21:00 και Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 15:00.

Το διάστημα Παρασκευή 20.12 έως και Δευτέρα 13.01 και Παρασκευή 28.02 έως και Τρίτη 04.03, δεν θα είναι σε ισχύ οι άνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάθειρξη 9 χρόνων με αναστολή στο ζευγάρι που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θάνατο 64χρονου στην Αρκαδία – Ασκεί έφεση η οικογένειά του
Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, από τους 4 ένορκους της έδρας, ενώ οι 3 δικαστές ψήφισαν την ενοχή των κατηγορούμενων για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο
Ο 65χρονος από τον Αγιο Πέτρο Κυνουρίας 6
Στο νοσοκομείο Βόλου 7χρονος μετά από επίθεση σκυλιών - «Παραλίγο να το κατασπαράξουν» λέει η μητέρα του
Όλα συνέβησαν όταν το αγοράκι την ώρα που έπαιζε με το αδερφάκι του και μία ακόμη φίλη τους τρία μεγάλα σκυλιά του επιτέθηκαν, του έσκισαν τα ρούχα και το δάγκωσαν στην πλάτη και στα πόδια
Επίθεση σκυλιών σε 7χρονο στον Βόλο 2