Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η γυναίκα που πήγε να υπερασπιστεί τον νεαρό από τους αστυνομικούς (video)

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η γυναίκα που πήγε να υπερασπιστεί τον νεαρό από τους αστυνομικούς (video)

Τα όσα είδε και έζησε η ίδια το απόγευμα της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη περιγράφει μια γυναίκα που έσπευσε να υπερασπιστεί τον νεαρό που ξυλοφορτώθηκε άδικα από αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr, είδε τους αστυνομικούς να διαπληκτλιζονται με το νεαρό επειδή δεν είχε ή δεν ήθελε να δείξει ταυτότητα.

Η κατάσταση ξέφυγε και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, και όταν πήγε να τον υπερασπιστεί άρχισαν να τη σπρώχνουν και να την βρίζουν!

click4more: Εισαγγελική παρέμβαση για τη Νέα Σμύρνη και το άγριο ξύλο αστυνομικών σε πολίτες

Αναφέρει επίσης πως δεν υπήρχε καμία επίθεση από άτομα στους αστυνομικούς, όπως υποστηρίζει η ΕΛΑΣ, και ότι απλά κόσμος διαμαρτυρόταν για τα όσα γίνονταν.

Μάλιστα τονίζει πως οι σκηνές που αντίκρισε θυμίζουν χούντα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και μια κάτοικος της περιοχής, που έξαλλη δηλώνει ότι επρόκειται για κίνηση με σκοπό να τρομοκρατήσει μετά από εντολή.

Όπως σημείωσε, εάν υπήρχε κάτι παράνομο ας τους πήγαιναν στα κρατητήρια, και όχι να γίνουν όσα έγιναν.

Δήμαρχος Νέας Σμύρνης: Είχα άλλη πληροφόρηση από την αστυνομία

Το newsit.gr επικοινώνησε και με τον Σταύρο Τζουλάκη, που σε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής φάνηκε να κρατά ίσες αποστάσες.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας «είναι άλλη η πληροφόρηση που είχα από τους πολίτες και άλλη αυτή από την αστυνομία. Και ήταν και άλλη η πληροφορία που έβλεπα στην αρχή να κάνει το γύρο του διαδικτύου η οποία έκανε λόγο για επίθεση σε αστυνομικούς. H αλήθεια είναι ότι έχω δει μόνο video και οπτικό υλικό που δείχνουν την αστυνομία να ξυλοφορτώνει πολίτες.

Το αντίθετο δεν το έχω δει. Οι αστυνομικοί το λένε αλλά κανείς μας δεν έχει δει κάτι σχετικό. Είναι χρήσιμη η εισαγγελία παραγγελία και προς τη σωστή κατεύθυνση».

Στην αν κατά τον ίδιο ο κόσμος πρέπει να γίνεται αποδέκτης τέτοιων απαράδεικτικων περιστατικών με κατάχρηση βίας, επειδή η εικόνα στην πλατεία δεν είναι η «σωστή» ο ίδιος είπε: «τα μέτρα στην πλατεία δεν τηρούνται, αυτή είναι η πραγματικότητα. H αστυνομία όμως δεν το δαχειρίστηκε σωστά».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις