Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό» λέει ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας – Ελεύθερος 40χρονος

Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό» λέει ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας – Ελεύθερος 40χρονος

Με τη φωνή του σχεδόν να μην ακούγεται από τον πόνο και τη θλίψη, ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας, του 7χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από φορτηγό χθες (08.07.2021) στη Νίκαια, δήλωσε ότι συγχωρεί τον οδηγό του μοιραίου οχήματος.

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του», είπε ο πατέρας της Παναγιώτας στην εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου. Το κοριτσάκι επέστρεψε με τη θεία και την ξαδέρφη του (που επίσης τραυματίστηκε από το φορτηγό στη Νίκαια) από τη θάλασσα.

Ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού είχε πει, σε άλλες του δηλώσεις χθες, ότι ήθελε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού του ώστε να σωθούν άλλα. Όμως οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Όπως του είπε η γιατρός, η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος. «Μεταμορφώθηκε σε άγγελο» είπε ο χαροκαμένος πατέρας.

Η κηδεία της μικρής Παναγιώτας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Ελεύθερος ο οδηγός

Περίπου μια ώρα διήρκεσε η παραμονή του 40χρονου επαγγελματία οδηγού στα δικαστήρια του Πειραιά. Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο και για το λόγο αυτό η διαδικασία ήταν σύντομη.

Έτσι αμέσως μετά ο οδηγός του φορτηγού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, προκειμένου να τακτοποιηθούν και τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα.

Ωστόσο η προανάκριση από το τμήμα της Τροχαίας του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού, θα συνεχιστεί προκειμένου να παρθούν κι άλλες καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων κι ενώ θα εξεταστεί και υλικό κι από άλλες κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις