Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του – Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο»

Ο Γεώργιος Χαρδαλιάς έφυγε από την ζωή την περασμένη Παρασκευή 21/11/2025
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, (25/11/2025) στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Καρέα, η κηδεία του Γεώργιου Χαρδαλιά, πατέρα του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.

Στην κηδεία του πατέρα του Νίκου Χαρδαλιά, έδωσαν το «παρών» πολλά στελέχη της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μετά την κηδεία θα προχωρήσουν στο κοιμητήριο Αμφιλοχίας όπου θα γίνει και η ταφή.

Ο Γεώργιος Χαρδαλιάς έφυγε από την ζωή την περασμένη Παρασκευή 21/11/2025 με τον Νίκο Χαρδαλιά να το ανακοινώνει με μία μακροσκελή και συγκινητική ανάρτηση στο facebook, δείχνοντας το πόσο κοντά ήταν με εκείνον.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο πατέρας του ήταν το στήριγμά του η πυξίδα του και ο άνθρωπος που τον δίδαξε την ευθύνη, την αλήθεια και την αγάπη προς τους ανθρώπους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, έβλεπα τη μάνα μου να πεθαίνει», λέει ο γιος της ασθενούς για τον γιατρό με το «φακελάκι»
«Κατάλαβα με τα λεγόμενά του ότι θέλει λεφτά, ενώ και από μια ασθενή που ήταν απέναντι, είχε ζητήσει και σε εκείνη» λέει ο γιος της ασθενούς μιλώντας στο newsit.gr
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή 5