Ελλάδα

Ο Άρης Μουγκοπέτρος κρατούσε την κροτίδα στα χέρια του πριν σκάσει – Ποινική δίωξη σε βάρος του μουσικού

Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου έχασε δυο δάκτυλα όταν η κροτίδα εξερράγη στο γλέντι στα Καλάβρυτα

Δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας, σχηματίστηκε σύμφωνα με το tempo24 στον μουσικό και δεξιοτέχνη στον κλαρίνο Άρης Μουγκοπέτρος, που ακρωτηριάστηκε σε δυο δάκτυλα όταν έσκασε κροτίδα στο χέρι του σε γλέντι στα Τριπόταμα Καλαβρύτων

Ο μουσικός και δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Άρης Μουγκοπέτρος είχε κληθεί να παίξει στο γλέντι, όπου, τη Δευτέρα του Πάσχα στις 6:00 το πρωί, μία αναμμένη κροτίδα εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι του. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Άρης Μουγκοπέτρος κρατούσε στα χέρια την αναμμένη μπλε κροτίδα, την οποία επιδείκνυε, προτού αυτή εκραγεί στο χέρι του.

Αμέσως μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, ωστόσο στη συνέχεια διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

O τραυματισμός του μουσικού ήταν αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων του χεριού του, αναφέρουν ιατρικές πηγές.

Στο συμβάν τραυματίστηκε και μια γυναίκα, ο πατέρας της οποίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Όλα καλά με την κόρη μου, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Τρίπολης. Όσον αφορά το πρόβλημα είναι για τον Αριστείδη. Το παιδί είναι από το χωριό μου και αδελφικός φίλος του γιου μου. Όλο το χωριό μου και τα γύρω χωριά έχουμε στεναχωρηθεί περιμένουμε να ακούσουμε ευχάριστα νέα», δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της παραδοσιακής μουσικής. Η είδηση του τραυματισμού του σκόρπισε θλίψη και αγωνία στους συναδέλφους του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ απαντά στον Γεωργιάδη για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: Ενημερωθήκαμε από τον πατέρα – Δεν υπήρξε προηγούμενη επικοινωνία
«Σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής δικονομίας, το νοσοκομείο υποχρεούται να ενημερώσει αστυνομική ή εισαγγελική αρχή όταν διαπιστώνει κάποια αξιόποινη πράξη ή ύποπτο θάνατο. Δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση»
Η 16χρονη
Η ανακοίνωση της υγειονομικής περιφέρειας και του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: «Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον νοσηλευτή βάρδιας»
Διευκρινίσεις έδωσε η 1η Υγειονομική Περιφέρεια σχετικά με τον θάνατο της 16χρονης που πέθανε έξω από κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ της Κυριακής...
Το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε το κορίτσι στο Γκάζι
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: Εγκληματίας ο καταστηματάρχης που πουλάει ποτά μπόμπες
«Έχουμε ένα ζήτημα ελεγκτικών αρχών, πόσα μαγαζιά να ελέγχει η αστυνομία;», υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνοντας πως «οι τοξικολογικές έρευνες θα δείξουν πώς χάθηκε το παιδί»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης