Ελλάδα

Ο ιός της νευρικής νέκρωσης χτύπησε ξανά ψάρια στο Ιόνιο

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις ότι τα νεκρά ψάρια που βρέθηκαν πρόσφατα στο Ιόνιο είχαν προσβληθεί από τον ιό της εγκεφαλοπάθειας, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για το θέμα αυτό από το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις προηγούμενες εβδομάδες εστάλησαν για έλεγχο δείγματα από νεκρή σφυρίδα και από νεκρές στείρες οι οποίες βρέθηκαν σε βραχώδεις ακτές της Ζακύνθου.

Τα αποτελέσματα από το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών, επιβεβαίωσαν πως τα ψάρια που είχαν βρεθεί νεκρά σε πολλές περιοχές της Ζακύνθου, πέθαναν από τον ιό της νευρικής νέκρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρέβεζα: Τα ψάρια βγήκαν στη στεριά! (ΦΩΤΟ)

Ραδιενέργεια μέσα στις… τηγανίτες;

Παυσίπονο τα ψάρια στην… αρθρίτιδα!

Επιβαρυμένα με υδράργυρο τα ψάρια της Ελλάδας


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα περισσότερα μολυσμένα κουνούπια έφεραν την έξαρση των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου
«Πολύ περισσότερα κουνούπια έχουν τον ιό του Δυτικού Νείλου απ’ ό,τι πέρυσι», ανέφερε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος εκτιμώντας ότι αυτή είναι πιθανότατα η αιτία που έχει οδηγήσει στην αύξηση των κρουσμάτων
ιοσ δυτικου νειλου