Ελλάδα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κλεισμένος στον εαυτό του μετά το τροχαίο: «Αισθάνεται ντροπή, σοκ και απογοήτευση»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις για το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετράει αντίστροφα για τη δίκη του στις 8 Οκτωβρίου και παρακολουθεί τις αντιδράσεις που συνεχίζονται για το τροχαίο στη Φιλοθέη που προκάλεσε. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραμένει διαρκώς στο σπίτι του και αποφεύγει να βγει. Στο πλευρό του βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή που προσπαθεί να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του.

Στο στενό περιβάλλον του, ο Βασίλης Μπισμπίκης φέρεται να έχει εξωτερικεύσει την απογοήτευση που του έχουν προκαλέσει όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου (27-09-2025). Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα λειτουργούσε διαφορετικά. Αυτό τουλάχιστον μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης, κατά τη διάρκεια σχετικού ρεπορτάζ στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

«Ντροπή, σοκ και απογοήτευση αισθάνεται για τους οικείους του» είναι τα λόγια που μετέφεραν στον δημοσιογράφο άνθρωποι από το περιβάλλον του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, δεν θα έκανε τα πράγματα όπως τα έκανε, δε μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τις χειροπέδες και το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο» σημειώνουν.

Ήταν βράδυ της Παρασκευής (26-09-2025) όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης άρχισε να δισκεδάζει με την παρέα του, στο κρητικό γλέντι που είχε στηθεί στη Μεταμόρφωση. Μια σειρά από μαρτυρίες αξιολογούνται με προσοχή. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταθέσει πως ο ηθοποιός ήταν νηφάλιος, χωρίς να έχει καταναλώσει αλκοόλ, αλλά και άλλες στις οποίες γίνεται λόγος για κακή κατάσταση του καλλιτέχνη: «Του προτείναμε να μην οδηγήσει αλλά εκείνος είπε ότι είναι καλά και έφυγε μόνος» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε στο αγροτικό και αφού διήνυσε μια απόσταση σχεδόν 10 χιλιομέτρων, μέσα σε 9 λεπτά, προκάλεσε το ατύχημα στη Φιλοθέη. Αμέσως μετά έφυγε από το σημείο και επέστρεψε σπίτι του.

Ο 47χρονος ηθοποιός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, όταν παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα. Τότε όπως λένε οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές έμαθαν ποιος ήταν ο οδηγός που προκάλεσε φθορές στις περιουσίες τους. Από τη στιγμή που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε ενώπιον αστυνομικών, δήλωσε πως θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που χτύπησε και θα επανορθώσει με δικά του έξοδα, όλες τις ζημιές που προκάλεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικές εικόνες από drones στο Μαζαράκι Ηλείας: Κατολισθήσεις σε όλο το χωριό
Ο οικισμός παραμένει χωρίς οδική πρόσβαση, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένουν τις εκτιμήσεις των ειδικών για τα επόμενα βήματα και τα απαραίτητα μέτρα αποκατάστασης και προστασίας των κατοίκων
Μαζαράκι
2η ΥΠΕ για τον θάνατο του μοντέρ Κώστα Κοσμίδη: Ερωτηματικά για τη διαχείριση του περιστατικού – Διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ
«Ο διενεργών την ΕΔΕ οφείλει να διερευνήσει κυρίως την τήρηση των ισχυόντων ιατρικών και διοικητικών πρωτοκόλλων (triage, διάγνωση, αντιμετώπιση, διακομιδή)»
Κέντρο Υγείας
Οι 200 της Καισαριανής: Συγκλονίζει ο εγγονός του εκτελεσθέντα Θρασύβουλου Καλαφατάκη – «Δεν έκανε ποτέ πίσω και δεν φοβόταν»
«Ήταν πάππους μου από τη μητέρα μου, η οποία δεν τον γνώρισε, τον είδε μία φορά στη ζωή της διότι έλειπε στο βουνό μόνιμα στο αντάρτικο» λέει ο εγγονός του Θρασύβουλου Καλαφατάκη, Θρασύβουλος Μαράκης
Θρασύβουλος Καλαφατάκης