Ελλάδα

Πάνος Ρούτσι: Το χειρόγραφο σημείωμα συμπαράστασης που του άφησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας – «Είμαστε στο πλευρό σου»

«Όλος ο ελληνικός λαός είναι μαζί σου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Πάνος Ρούτσι βρίσκεται για 17η ημέρα σε απεργία πείνας σήμερα 01.10.2025, με πλήθος κόσμου να του συμπαραστέκεται στην προσπάθειά του αυτή, να βρει δικαίωση για τον γιο του που ήταν ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Μεταξύ όσων πέρασαν για να συμπαρασταθούν στον Πάνο Ρούτσι, που λόγω της απεργίας πείνας έχει χάσει μεγάλο μέρος της μυϊκής του μάζας, ήταν και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σήμερα, ημέρα γενικής απεργίας, με το πλήθος του κόσμου να είναι συγκεντρωμένο στο Σύνταγμα, ο Πάνος Ρούτσι μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο καθώς κρίθηκε επικίνδυνο για την κατάσταση της υγείας του να παραμείνει στο σημείο της διαδήλωσης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τον επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης και άφησε χειρόγραφοι σημείωμα, στον Πάνο Ρούτσι, λίγο πριν τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας.

«Στον αγωνιστή πατέρα Πάνο Ρούτσι, με ευχές για δύναμη! Είμαστε στο πλευρό σου! Όλος ο ελληνικός λαός είναι μαζί σου, μέχρι την τελική δικαίωση, μέχρι να καθίσουν όλοι οι ένοχοι στο σκαμνί. Για να μην έχουμε ξανά τέτοια εγκλήματα. Με εκτίμηση και αλληλεγγύη» ανέφερε ειδικότερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το ιδιόχειρο σημείωμα
Το ιδιόχειρο σημείωμα / Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα η διαδικασία εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι, Ντένις, η οποία είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή (03.10.2025).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο - ντοκουμέντο με την τρελή πορεία μεθυσμένης οδηγού στον Άλιμο όπου τράκαρε 11 παρκαρισμένα αυτοκίνητα
Η μεθυσμένη οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα, ενώ στα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε σε αστυνομικούς, έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει αυτά που είχε προκαλέσει
Άλιμος
Ένοπλες Δυνάμεις και Ισραήλ βρήκαν «την χρυσή τομή» για made in Greece συστήματα Διοίκησης – Ελέγχου του αντιαεροπορικού «θόλου»
Η εθνική συμμετοχή είναι σημαντική γιατί ο «θόλος» θα είναι ένα εθνικό σύστημα, με δυνατότητα εξέλιξης, αναβάθμισης και προσαρμογής τις επόμενες δεκαετίες
Ισραηλινό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας
Η κακοκαιρία στα Άγραφα άνοιξε δρόμο στα δύο - Κατολισθήσεις και ένα βουνό που... «κατέβηκε» στο χωριό
Ο Δήμος έχει ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ συνεδριάζει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ευρυτανίας, για να καταγραφούν οι ζημιές
Άγραφα: Η κακοκαιρία άνοιξε δρόμο στα δύο – Κατολισθήσεις και ένα βουνό που «κατέβηκε» στο χωριό
Η συγκινητική τοιχογραφία της Καλών Τεχνών για τους 200 εκτελεσμένους της Καισαριανής
Φοιτητές φιλοτέχνησαν έργο εμπνευσμένο από μία από τις αυθεντικές φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Πρωτομαγιάς του 1944, την ώρα που προχωρά η διαδικασία απόκτησης της ιστορικής συλλογής από το ελληνικό κράτος
Τοιχογραφία για τους 200 της Καισαριανής στην Καλών Τεχνών