Ελλάδα

Παρμενίων 2019: Απρόοπτο με τη φρεγάτα Έλλη! Κόλλησε σε αβαθή!

Απρόοπτο τα ξημερώματα με τη φρεγάτα Έλλη. "Κόλλησε" σε αβαθή έξω από τη Σαμοθράκη. Παραλίγο να ακυρωθεί η αποβατική άσκηση των καταδρομέων. Δεν υπέστη ζημιές το πλοίο, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (04.10.2019) με τη φρεγάτα Έλλη του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο της μεγάλης άσκησης «Παρμενίων».

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 03:00 τα ξημερώματα, η φρεγάτα Έλλη «κόλλησε» σε αβαθή, στην περιοχή της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη!

[read4more]

Πέρα από τον συναγερμό που προκάλεσε το απρόοπτο περιστατικό, κινδύνευσε να αναβληθεί η «απόβαση», στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων», των καταδρομέων στη Σαμοθράκη.

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να ματαιωθεί η αποβατική άσκηση των καταδρομέων στη Σαμοθράκη, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο σημείο όπου «κόλλησε» η φρεγάτα Έλλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, έγινε η αποκόλληση της φρεγάτας και αποφασίστηκε η αποβατική άσκηση να γίνει κανονικά.

Η φρεγάτα Έλλη δεν έχει υποστεί ζημιές και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απρόοπτο οφείλεται αφενός σε ανθρώπινο λάθος και αφετέρου στις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Η φρεγάτα Έλλη είχε σταλεί στην περιοχή για να την ελέγξει πριν από την άσκηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξη της ΔΙΑΣ μετά τους πυροβολισμούς του 38χρονου στην Καλαμάτα – Η ανάρτηση στα social media και το «καρτέρι» στην 25χρονη
Το βίντεο καταγράφει την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο λίγο μετά τους πυροβολισμούς – Λίγες ώρες νωρίτερα, ο 38χρονος είχε ανεβάσει υβριστικό μήνυμα στα social media
Πυροβολισμοί στην Καλαμάτα
Καίνε οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ παρά την «συμφωνία κυρίων» να κρατηθούν σε χαμηλά επίπεδα
Σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται ότι προϊόντα που είχαν χαμηλότερη τιμή πριν από την ένταξή τους στην πρωτοβουλία, στη συνέχεια εντάχθηκαν με υψηλότερη τιμή, η οποία μάλιστα αυξήθηκε περαιτέρω.
σούπερ μάρκετ 49