Ελλάδα

Πάτρα: Θύμα απάτης ένας 35χρονος που έχασε 43.000 ευρώ

Θύμα μίας τεράστιας απάτης έπεσε ένας 35χρονος στην Πάτρα. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να του αποσπάσουν  43.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 από την Πάτρα, ο 35χρονος, αφού εξαπατήθηκε από τους «αετονύχηδες» με το πρόσχημα της ρύθμισης οφειλών στον ΕΦΚΑ, πείστηκε να δώσει τα 43.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές Αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας ερευνούν την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σε ρηχά νερά ο θάνατος της 3χρονης στο Παλαιό Φάληρο - Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να το "ξεφορτωθεί"»
Η 32χρονη οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - Δεν αποκλείεται το σενάριο η μητέρα να ήθελε να "απαλλαγεί" από το παιδί καθώς η μικρούλα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας λέει ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης
Η μητέρα της 3χρονης
2