Ελλάδα

Πάτρα: Θύμα απάτης ένας 35χρονος που έχασε 43.000 ευρώ

Θύμα μίας τεράστιας απάτης έπεσε ένας 35χρονος στην Πάτρα. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να του αποσπάσουν  43.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 από την Πάτρα, ο 35χρονος, αφού εξαπατήθηκε από τους «αετονύχηδες» με το πρόσχημα της ρύθμισης οφειλών στον ΕΦΚΑ, πείστηκε να δώσει τα 43.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές Αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας ερευνούν την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διεθνής Ημέρα Μνημείων: «Πλημμύρισαν» οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία λόγω ελεύθερης εισόδου
Σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις διοργανώνονται σε μουσεία, μνημεία και χώρους πολιτισμού, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όλους - Η ημέρα έχει οριστεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS)
Τουρίστες στην Ακρόπολη