Ελλάδα

Πειραιάς: Αφαίρεσαν πινακίδες από αμάξια που πάρκαραν σε χώρους για ΑμεΑ

Αποφασισμένος να διαφυλάξει τον χαρακτήρα της Σωτήρος Διός, του πλέον εμπορικού πεζόδρομου του Πειραιά, που αναπλάστηκε πρόσφατα, εμφανίζεται ο δήμος.

Το πρωί, η δημοτική αστυνομία προέβη στην αφαίρεση πινακίδων από οχήματα που ήταν παράνομα σταθμευμένα στις ράμπες των ΑΜεΑ και στους χώρους φορτοεκφόρτωσης στους κάθετους δρόμους.

Ο δήμος καλεί τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης να επιδείξουν τον απαραίτητο σεβασμό για την εύρυθμη λειτουργία του πεζόδρομου της οδού Σωτήρος Διός αλλά και όλου του Πειραιά. 

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1
Ένας 21χρονος δολοφόνησε την 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα - Προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα με τον ξάδερφό του
Οι δράστες τύλιξαν την γυναίκα σε ένα πάπλωμα για να την βγάλουν από το σπίτι, όταν τους είδε κάποιος γείτονας και ειδοποίησε την Αστυνομία
Δολοφονία Λάρισα 16
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες