Ελλάδα

Πέθανε ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Μακράκης – Συγκινητικά αντίο από Σοφία Βόσσου, Ελένη Δήμου

Μεγάλη απώλεια για την ελληνική δισκογραφία, καθώς έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος μουσικός παραγωγός Γιώργος Μακράκης.  

Τη δυσάρεστη είδηση ότι πέθανε ο Γιώργος Μακράκης έκανε γνωστή η Σοφία Βόσσου, με μία ανάρτηση στα social media. Το δικό της αντίο στον σπουδαίο  μουσικό παραγωγό είπε και η Ελένη Δήμου.

Στη σελίδα της στο Facebook η Σοφία Βόσσου έγραψε:

«Γιώργος Μακράκης… Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε. Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου».

 

Στη δική της, συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, η Ελένη Δήμου αναφέρει:

«Την χαρά την διαδέχεται η λύπη. Ο παραγωγός που πίστεψε σε μένα, που στάθηκε δίπλα μου, ο παραγωγός που υπογράφει μεγάλα μουσικά έργα που έγιναν στη χώρα μας, ο Γιώργος Μακράκης, που λίγο μετά την συναυλία μου εχθές μιλούσα για εκείνον. Έφυγε τα ξημερώματα, να συναντήσει τους φίλους που συνεργάστηκε μαζί τους. Γιώργο μου αγαπημένε φίλε μου θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα…Καλό ταξίδι αγαπημένε με πόνεσε το φεύγω σου…».

 

Ο παραγωγός της δισκογραφίας Γιώργος Μακράκης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συναντήσεις» με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, που μεταδόθηκε το 2007:

https://youtu.be/YVbyfGr9j1Y

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Ξαφνικά τον άρπαξε και τον έριξε κάτω» λέει αυτόπτης μάρτυρας για το άγριο ξύλο μεταξύ οδηγού ΟΑΣΘ και πολίτη που στάθμευσε παράνομα
«Ξαφνικά, χωρίς να το περιμένω, κατέβηκε και ο οδηγός του λεωφορείου και τον άρπαξε, τον σήκωσε και τον έριξε κάτω», λέει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας
Οδηγός ΟΑΣΘ 12
Νεκρός από ανακοπή 46χρονος στο Ναύπλιο μετά από τσίμπημα μέλισσας - Του προκάλεσε αλλεργικό σοκ
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, με τον 46χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς.  
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ