Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

PLAYMOBIL με άρωμα Ελλάδας

Οι νέες φιγούρες Playmobil

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα PLAYMOBIL είναι συνώνυμο της παιδικής μας ηλικίας; Οι εικόνες με τα σκορπισμένα χαμογελαστά ανθρωπάκια καταφέρνουν πάντα να ξυπνούν έντονες αναμνήσεις στους «παλιούς» μικρούς.

Η αλήθεια είναι πως είχαν περάσει πολλά χρόνια από τότε που πιάσαμε με τον αδερφό μου PLAYMOBIL στα χέρια μας. Κάποτε cowboys, πειρατές και Ινδιάνοι έδιναν καθημερινά απίστευτες μάχες στο δωμάτιό μας και κάθε άλλο χώρο του σπιτιού φυσικά.

Με δύο μέλη να έχουν προστεθεί στην οικογένεια, βρισκόμαστε και πάλι στα πατώματα για να υπερασπιστούμε με πάθος τις νέες αποστολές που έχουν καθορίσει οι μικροί μας «αρχηγοί». Πάντα βέβαια βάζουμε τις δικές μας πινελιές, έχοντας συμμάχους και τα δικά μας αξέχαστα PLAYMOBIL!

Βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο και πρωταγωνιστούν επάξια με τους απογόνους τους στα πιο τρελά σενάρια της παιδικής φαντασίας. Και είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό να βλέπεις παιχνίδια σου να παίρνουν και πάλι ζωή.

Και όπως καμαρώνουμε τους δικούς μας απογόνους, έτσι και η οικογένεια των PLAYMOBIL υποδέχεται τα δικά της νέα μέλη. Και μάλιστα με άρωμα Ελλάδας.

Τα αγαπημένα μας μικρά ανθρωπάκια απέκτησαν απογόνους με θεϊκές ιδιότητες. Από την κορυφή του Ολύμπου ο Δίας, η Αθηνά, ο Ποσειδώνας, η Άρτεμις, ο Ερμής και η Δήμητρα έρχονται με την υπογραφή της PLAYMOBIL να πρωταγωνιστήσουν σε σύγχρονους μύθους στα παιδικά δωμάτια.

PLAYMOBIL

Ταξίδι στη μυθολογία με PLAYMOBIL

Τα #PlaymobilTurnsGreek και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα λατρευτούν ως άλλοι θεοί στο παιχνίδι μικρών και μεγάλων.

Οι ξεχωριστές φιγούρες υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι στη μυθολογία, καλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν τους μύθους που συνδέονται με τους έξι θεούς και τα επιτεύγματά τους.

Το σενάριο βρίσκεται στα χέρια τους και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα τους βάλουν σε νέες περιπέτειες.

Οι νέες συλλεκτικές φιγούρες της PLAYMOBIL απεικονίζουν με εξαιρετική λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά κάθε θεού και έρχονται να ζωντανέψουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων, συνδυάζοντας τη γνώση με το ασταμάτητο παιχνίδι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις