Ελλάδα

Πόρτο Χέλι: Τι υποστήριξε ο χειριστής του σκάφους που προκάλεσε το δυστύχημα

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους που προκάλεσε το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι. Πέρασε και από αλκοτέστ.

Ο χειριστής του σκάφους μέσω του συνηγόρου υποστήριξε ότι δεν εξαφανίστηκε μετά το συμβάν στο Πόρτο Χέλι. Παρουσιάστηκε μάλιστα μόνος του στο λιμεναρχείο λέγοντας ότι βοήθησε προκειμένου να εντοπιστεί η μία σορός. Επισήμανε ότι έπεσε στη θάλασσα πολλές φορές για να εντοπίσει και τα υπόλοιπα άτομα που είχαν χτυπηθεί.

Εκεί ο ίδιος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του, τραυματίστηκε και μόλις έφτασε στην ακτή πήγε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  Ο χειριστής θα δώσει κατάθεση και στη συνέχεια σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στον χειριστή ελήφθη αίμα και έγινε αλκοτέστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Τα υπόλοιπα άτομα που επέβαιναν στο φουσκωτό σκάφος παραμένουν στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι προκειμένου να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους καταθέσεις.

Στο μεταξύ γίνονται προσπάθειες να ανελκυστεί το ξύλινο σκάφος από τη θάλασσα το οποίο έχει κοπεί στα δύο μετά την σύγκρουση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1