Ελλάδα

Προαστιακός: Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια – Έκλεψαν καλώδια παροχής ρεύματος

Άγνωστοι έκλεψαν τα καλώδια παροχής ρεύματος του Προαστιακού  σιδηρόδρομου στην περιοχή του Νέου Περάματος. Αποτέλεσμα να διακοπούν τα δρομολόγια προς ενδιάμεσους σταθμούς.

Προς το παρόν (14:30) δεν εκτελούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηρόδρομου προς τους σταθμούς: Μέγαρα, Κινέτα, Άγιοι Θεόδωροι, Κόρινθος, Ζευγολατιό.

Λόγω της κλοπής των καλωδίων ηλεκτροδότησης της γραμμής, υπάρχει και μεγάλη καθυστέρηση σε όλο το δίκτυο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Παράνομη» η εντολή για εκταφή του Ντένις Ρούτσι, νέες αιχμές για τη διερεύνηση των Τεμπών
Η συνήγορος της οικογένειας Ρούτσι, από τη Λάρισα όπου συνεχίζεται η δίκη για την καταστροφή βιντεοληπτικού υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία, κατήγγειλε απόπειρα «καταστροφής στοιχείων»,
Κωνσταντοπούλου και Ρούτσι
5
Βίντεο του ναυαγίου με τους μετανάστες στην Κρήτη έχει το Λιμενικό - Πάνω από 20 οι αγνοούμενοι
Οι μετανάστες, στην προσπάθειά τους να σωθούν, κινούνται απότομα προς τη μία πλευρά για να τα πιάσουν - Οι ναυτικοί αντιλαμβάνονται αμέσως τον κίνδυνο ανατροπής της βάρκας - Στο βίντεο ακούγονται καθαρά οι φωνές τους: «Danger, danger»
Μετανάστες