Ελλάδα

Πτήσεις τσάρτερ της EguyptAir για Σαντορίνη

Πτήσεις τσάρτερ από την πόλη Ασουάν της Αιγύπτου με προορισμό τη Σαντορίνη και επιστροφή στο Κάιρο έχει προγραμματίσει για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, η αεροπορική εταιρεία Εgyptair.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πιο συγκεκριμένα, για τον μήνα Ιούλιο πραγματοποιούνται 30 πτήσεις, οι οποίες είναι ήδη πλήρεις, ενώ προγραμματίζονται από 20 πτήσεις για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Επίσης, η EGYPTAIR έχει προγραμματίσει για τους μήνες της θερινής περιόδου, επιπλέον πτήσεις για το δρομολόγιο Αθήνα – Κάιρο. Πιο συγκεκριμένα, εκτός της προγραμματισμένης μεσημεριανής πτήσης, προστέθηκε και μία βραδινή, σε καθημερινή βάση, η οποία θα εξυπηρετεί μεγαλύτερο όγκο επιβατικού κοινού, με συνέπεια να εξυπηρετούνται περισσότεροι επιβάτες. Για τη βραδινή πτήση κάθε Πέμπτη και Κυριακή, έχει ναυλωθεί αεροσκάφος τύπου Airbus A320, ενώ οι βραδινές πτήσεις των υπόλοιπων ημερών, συνεχίζουν να πραγματοποιούνται από αεροσκάφος τύπου Embraer.

Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Επίσης, για όσους επιβάτες συνεχίσουν το ταξίδι τους από το Κάιρο προς άλλο προορισμό, η EGYPTAIR προσφέρει:

* σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
* σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η κατάθεση γιατρού για τον μικρό Άγγελο που πέθανε στο Ηράκλειο- «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Οι μάρτυρες μιλούν για αδιαφορία από την πλευρά της μητέρας και τονίζουν μάλιστα ότι αρνήθηκε να το πάρει αγκαλιά για να μπουν στο ασθενοφόρο
Ο μικρός Άγγελος
Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
Το Ocean Linκ είχε ξεκινήσει τις υποθαλάσσιες έρευνες με βάση NAVTEX και επίσης είχε πάρει άδειες από τις ελληνικές αρχές για εργασίες πόντισης καλωδίων οπτικών ινών του ΟΤΕ
Το Ocean Link 46
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη