Ελλάδα

Πύργος: Ξυλοκόπησαν άγρια ηλικιωμένο για να του κλέψουν το κινητό

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου

Τον εφιάλτη στο πρόσωπο των δύο ληστών του, αντίκρισε το απόγευμα της Τετάρτης (11/06/2025) ένας ηλικιωμένος στον Πύργο καθώς τον ξυλοκόπησαν για του πάρουν το κινητό.

Σύμφωνα με το patrisnews, οι δύο ληστές δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν άγρια τον ηλικιωμένο στον Πύργο, με μοναδικό σκοπό να του αρπάξουν ό,τι πολύτιμο είχε επάνω του.

Η επίθεση ήταν βίαιη, αφήνοντας τον ηλικιωμένο τραυματισμένο στο οδόστρωμα, καταφέρνοντας να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο πριν το βάλουν στα πόδια.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στο σημείο και να ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ταυτόχρονα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Την επιμέλεια των παιδιών του Πολωνού καθηγητή που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή ζητά η οικογένειά του
Η οικογένεια του θύματος τονίζει ότι είναι απολύτως αναγκαίο τα παιδιά να παραμείνουν κοντά σε οικεία πρόσωπα που μπορούν να τους προσφέρουν αγάπη και φροντίδα
Ο Πολωνός καθηγητής που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή 1
Η Ελλάδα πρέπει να εξοπλιστεί με φονικά UAV – Οι απαιτήσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης και η γεωπολιτική απειλή της Τουρκίας
Την ώρα που η τουρκική δύναμη UCAV εξελίσσεται και ενισχύεται, η χώρα μας κινείται αργά, με έμφαση σε μη επανδρωμένα συστήματα παρακολούθησης και επιτήρησης
TB3 Bayraktar 4