Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Επέστρεψαν στα Μάλια οι φίλοι των Κρητικών

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Επέστρεψαν στα Μάλια οι φίλοι των Κρητικών

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης με πυροβολισμούς σε βάρος των τριών νεαρών στο Γκάζι.

Οι φίλοι των Κρητικών που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, έχουν ήδη επιστρέψει στα Μάλια μετά από πολύωρες καταθέσεις στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με το CretaLive, είναι «μουδιασμένοι».

Από τη μία δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους όσα έγιναν στο Γκάζι μπροστά στα μάτια τους και από την άλλη αγωνιούν για την υγεία των τραυματιών και κυρίως του 33χρονου Δημήτρη που είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο 33χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε παντρευτεί πολύ πρόσφατα. Στην περίπτωση του ο δράστης φέρεται να τον πυροβόλησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού.

Οι άλλοι δύο, ο αδερφός του Γιάννης και ο φίλος τους Φραγκίσκος, έχουν πυροοβοληθεί ο μεν πρώτος στο μάγουλο με διαμπερές τραύμα, ο δεύτερος στη γνάθο με έξοδο της σφαίρας από το δεξί αυτί.

Στην κοινωνία των Μαλίων επικρατεί αναβρασμός, ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για την πορεία της υγείας των τραυματιών. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ο νεαρός για τον οποίο οργανώθηκε το μπάτσελορ.

Πηγές από τα Μάλια αναφέρουν ότι ο νεαρός είναι πραγματικά συντετριμμένος. Το μπάτσελορ το σχεδίασαν οι φίλοι του για να του κάνουν έκπληξη ενόψει του γάμου στις 29 Δεκεμβρίου. Του το ανακοίνωσαν την τελευταία στιγμή. Μάλιστα φέρεται να είχε κλείσει την επιστροφή του στην Κρήτη το Σάββατο το πρωί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις