Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση
photo intime

Νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12/2023) έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στο βίντεο καταγράφεται το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί, με τις αρχές να εκτιμούν πως έχει νοικιαστεί με τη μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

Μάλιστα ακούγονται καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό στο Γκάζι.

Παράλληλα ακούγονται και οι φωνές φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».

Επίσης η Αστυνομία έχει στην κατοχή της και άλλα βίντεο που φαίνεται το τζιπ των δραστών μέχρι και την Ιερά Οδό και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις πινακίδες και να δουν αν είναι πλαστές ή παραπέμπουν σε άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha οι δράστες φέρεται πως ήταν για ώρα στο σημείο καθώς φαίνεται να έκαναν πολλούς γύρους στο Γκάζι, έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά.

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι πως επειδή έχουν περάσει αρκετές ώρες από την επίθεση, δεν αποκλείεται οι δράστες να έχουν διαφύγει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Η στιγμή των πυροβολισμών

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (16.12.2023) στο Γκάζι κυκλοφορεί στα social media. Σύμφωνα με το @alert_news.gr, το οπτικό υλικό που έχει διάρκεια 41 δευτερόλεπτα, δείχνει ότι το περιστατικό διαδραματίζεται στις 6:59 χθες το πρωί.

Στο βίντεο από το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς, αρχικά φαίνεται η παρέα των Κρητικών να είναι έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από το ανθρακί Range Rover.

 

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα 7 ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.
Ξαφνικά ξεκινάει ο καβγάς και τότε ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί 4 φορές εναντίον των τριών Κρητικών! Στη συνέχεια, με αργά βήματα κατευθύνονται προς το όχημά τους και φεύγουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις