Ελλάδα

Ραφήνα: Σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μαραθώνος με την Αρίωνος

Με άμορφη μάζα μοιάζουν και τα δύο αυτοκίνητα

Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από τη Ραφήνα, όπου το βράδυ της Δευτέρας (30.12.24) σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο.  

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 22:00 το βράδυ στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με την οδό Αρίωνος, σε μία διασταύρωση – καρμανιόλα στη Ραφήνα.

Το περιστατικό, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, σημειώθηκε όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όπως μεταδίδει το rpn.

Από στη σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, παρά την σφοδρή σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

 

Για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα, ο πατέρας και ο 6χρονος αδελφός του με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα - Τι λέει γείτονας και φίλος της οικογένειας στο newsit.gr για την τραγωδία στο Ρίζωμα
Πυροσβεστικό όχημα