Ελλάδα

Σαλαμίνα: Ο 71χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του

Την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα ομολόγησε ο 71χρονος άνδρας μετά τη σύλληψή του στο Κερατσίνι το απόγευμα της Τρίτης (05/12/2023).

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, κάρφωσε τον 71χρόνο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, γνώριζαν παρακολουθώντας το κινητό του, τα σημεία που εκινείτο με το όχημα, όπως επίσης ότι στο Κερατσίνι και σε συγκεκριμένες ταβέρνες σύχναζε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του. Έτσι, με οδηγό τα στίγματα των κεραιών, κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τη διαδρομή του και να τον μπλοκάρουν λίγο πριν τις 19:30 στο Κερατσίνι.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είχε στο διπλανό κάθισμα του αυτοκινήτου την καραμπίνα, ενώ από την αρχή τηρούσε αρνητική στάση. Αρχικά, δεν θέλησε να πει το παραμικρό, για τους λόγους που φέρεται να τον οδήγησαν στην αποτροπή αυτή πράξη, όμως λίγο μετά τις 21:00 στα γραφεία της Υπόδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά έσπασε και τους είπε ότι αυτός τη σκότωσε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σχεδόν αγκαλιασμένοι εντοπίστηκαν οι τέσσερις νεκροί ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Ποια είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας
Η παρέα των 4 αγνοούνταν από το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων, καθώς είχαν ξεκινήσει από το χωριό Αθανάσιος Διάκος με προορισμό την κορυφή Κόρακας, αλλά όλα δείχνουν ότι έπεσαν σε χιονοθύελλα
Οι τρεις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια όρη
Ανανεώθηκε πριν 41 λεπτά
10
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 12