Ελλάδα

Σεισμός στη Λευκάδα: Ισχυρός μετασεισμός 4,9 Ρίχτερ

Η λευκάδα συνεχώς τρέμει, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας.

Τρεις μεγάλοι μετασεισμοί της τάξης των 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκαν μέσα στη νύχτα, ενώ λίγο μετά τις 07:00 σημείωθηκε ένας ακόμη ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 4,9 Ρίχτερ. Ευτυχώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στο νησί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε απεργιακό ρυθμό σήμερα η χώρα: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία και ηλεκτρικός – Κανονικά οι πτήσεις, δεμένα τα πλοία
Σημειώνεται πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων ρύθμιση για 13ωρη εργασία. Στο πλαίσιο αυτό ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν απεργία.
Κατεβασμένα ρολά στο Μετρό