Ελλάδα

Σεπόλια: Προκαταρκτική εξέταση για «ντου» κατοίκων σε δομή ανήλικων μεταναστών με καδρόνια

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε  η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με καταγγελλόμενο περιστατικό εισβολής κατοίκων σε δομή, όπου φιλοξενούνται ανήλικοι μετανάστες στην περιοχή των Σεπολίων

Η εντολή από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών είναι να διενεργηθεί κατεπείγουσα έρευνα για το επεισόδιο στη δομή μεταναστών στα Σεπόλια.

Κατά πληροφορίες, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 13 Οκτωβρίου στην οδό Αμβρακίας.

Προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο ανήλικων φιλοξενούμενων, σε χώρο εκτός της δομής και στη συνέχεια, ακολούθησε συγκέντρωση και εισβολή κατοίκων, κάποιοι από τους οποίους φέρονται να κρατούσαν ξύλινα καδρόνια, ενώ φέρεται να τραυματίστηκε και ένας ανήλικος. 

Στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται άτομα να κραδαίνουν με σιδηρολοστούς και καδρόνια, ενώ «εκτοξεύθηκαν» καρέκλες, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.

 

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα ερευνηθούν τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
2