Ελλάδα

Σκηνές απείρου κάλλους στο Μετρό – Εικόνες συνωστισμού στο Σύνταγμα, σταμάτησαν οι σκάλες

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα το πρωί της Πέμπτης (24.10.24), με τους πολίτες να συνωστίζονται στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους στο Μετρό, ο συνωστισμός στον σταθμό στο Σύνταγμα οφείλεται στην αυξημένη επιβατική κίνηση.

Όπως τονίζουν όμως επιβάτες δεν είχε δοθεί το σωστό σήμα και για 15 λεπτά από τον πιο κεντρικό σταθμό του μετρό και με την μεγαλύτερη κίνηση δεν είχε περάσει συρμός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησαν οι κυλιόμενες σκάλες όταν πάτησαν κάποιοι τον συναγερμό, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος συνωστισμός.

kosmossyntagma

Η εικόνα στην πλατφόρμα του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα αφότου είχαν περάσει τέσσερις συρμοί, ο ένας μετά τον άλλο.

kosmosyntagma

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες που περίμεναν στην αποβάθρα οι συρμοί άρχισαν να περνούν από τον σταθμό του Μετρό κάθε ένα λεπτό.

Πλέον, η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα διεκδικήσουμε τη δικαιοσύνη και την Ελλάδα που μας αξίζει» είπε με «σπασμένη» φωνή η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα Τέμπη
Μεγάλη ήταν η συγκίνηση και στο τέλος της εκδήλωσης όταν αγόρια και κορίτσια διάβασαν τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση του Συντάγματος για τα Τέμπη
57