Ελλάδα

Σοβαρό ατύχημα για τον συνθέτη Νότη Μαυρουδή – Οργισμένο ποστ στο Facebook!

Ατύχημα είχε ο μουσικοσυνθέτης Νότης Μαυρουδής στο Παλαιό Φάληρο! Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε αρθροπλαστική ισχίου.

Ο Νότης Μαυρουδής περιέγραψε την περιπέτειά του στο προφίλ του στο Facebook, αποκαλύπτοντας  ότι σκόνταψε σε χαλασμένο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το γοφό του.

Με οργισμένο ύφος ο μουσικοσυνθέτης κάνει λόγο για κακές κατασκευές, ξηλωμένες πλάκες και καταστροφές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα που έχουν γίνει “ο φόβος και ο τρόμος των πεζών”.

Νότης Μαυρουδής: Ολόκληρη η ανάρτησή του

Ήρθε η στιγμή που θέλω να το πω και δημόσια· απ’ όσο γνωρίζω εξακολουθεί βεβαίως η έννοια του πεζοδρομίου να σημαίνει χώρος του πεζού, του περιπατητή. Όμως γνωρίζουμε όλοι μας πως τα πεζοδρόμια της ελληνικής επικράτειας, όλων των δήμων, είναι μια ακραία τριτοκοσμική πραγματικότητα!

Ξηλωμένες πλάκες, κακές κατασκευές, καταστροφές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, δενδροφυτεύσεις άνευ σχεδίου και προοπτικής, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος ενός ολόκληρου κόσμου (γυναίκες με τα καροτσάκια των μωρών τους, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με ειδικές ανάγκες κλπ).

Σε ένα τέτοιο πεζοδρόμιο στο Παλαιό Φάληρο, στις 10/12, σκόνταψα, έπεσα και τσακίστηκα σπάζοντας το δεξιό γοφό μου. Οι συνέπειες: ΚΑΤ, άμεση επέμβαση με ολική αρθροπλαστική ισχίου, μεταγγίσεις αίματος, επίπονες φυσικοθεραπείες, ενέσεις, αρτηριακές παροχές, οροί, νοσοκομειακό περιβάλλον, ιατρικό προσωπικό ευτυχώς πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει

Ένα περιβάλλον καθόλου συμβατό με τις μέρες των Χριστουγέννων, ξεκίνησε από τα προβληματικά μας πεζοδρόμια τα οποία στην χώρα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ αλλά για πάσης άλλης χρήσης ιδιότητες. Τα πεζοδρόμια είναι ο ακαταλληλότερος τόπος για τον πολίτη. Είναι η ντροπή των δήμων, των υπουργείων, των πόλεων και της δήθεν “προστασίας” του πολίτη, ο οποίος δικαιούται – οπωσδήποτε – τουλάχιστον – να περπατά με ασφάλεια.

Η άτυχη δική μου στιγμή, είναι μια από τις τόσες (αμέτρητες) καθημερινές περιπτώσεις που καταλήγουν σε νοσοκομεία, φάρμακα, χειρουργεία, θεραπείες και τα συν αυτώ.

Λέω λοιπόν στους αναγνώστες μου, πως η… αποχή μου από τις αναρτήσεις μου για μεγάλο διάστημα, οφείλεται σε αυτή την άθλια πεζοδρομιακή μας κατάσταση, η οποία με έχει περιορίσει στο στενό και στενάχωρο πλαίσιο ενός κρεβατιού…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτησε η επιχείρηση διάσωσης για τον δύτη στη Βουλιαγμένη - Σχεδιάζεται νέα για τον ασφαλή απεγκλωβισμό του
Άγνωστη παραμένει ακόμα η κατάσταση του 34χρονου δύτη που αγνοείται από τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης από χθες το μεσημέρι (22/3/2026) όταν ο φίλος του με τον οποίο έκαναν την κατάδυση σε ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό σημείο
Το  το σημείο που χάθηκε ο δύτης
Συνεχίζεται η δίκη των Τεμπών παρά τις διαμαρτυρίες συγγενών και συνηγόρων για τη χωρητικότητα
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες δίκες των τελευταίων ετών, με εκατοντάδες μάρτυρες, δεκάδες δικηγόρους και βαριές κατηγορίες, σε μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει χρόνια
Πλήθος κόσμου στο δικαστήριο
28
Η ώρα της δικαιοσύνης για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών – 36 κατηγορούμενοι απέναντι στους συγγενείς των 57 θυμάτων
Τέσσερις γυναίκες και τρεις άνδρες απαρτίζουν την «καυτή» δικαστική έδρα - Μέχρι στιγμής 352 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν στη δίκη, ενώ το παρών θα δώσουν πάνω από 250 δικηγόροι - Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας
Στιγμιότυπο από την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, τον Φεβρουάριο του 2023 7